In de kerstvakantie organiseert DigiVita een speciale kersteditie van het DigiVita Code Event: DigiVita goes X-Mas.

Op dinsdag 22 december is er een Coding Event, speciaal voor meiden! De docenten van DigiVita gaan met de deelnemers kerstkaarten programmeren die de kinderen opdragen aan hun leerkracht. Zo kunnen ze dit turbulente jaar met een leuk gebaar afsluiten en hun leerkrachten bedanken voor hun tomeloze inzet en flexibiliteit.

Wanneer: dinsdag 22 december
Tijd
: 9.30 -11.00 en 13.00-14.30
Voor wie: meisjes uit de bovenbouw PO en onderbouw VO (leeftijd 8-15 jaar)

Aanmelden via de website.
Deelname is gratis.

Samen met vrouwelijke ICT-professionals, vrouwelijke studenten en CIO’s wil VHTO de instroom van meisjes/vrouwen in ICT-opleidingen en ICT-functies vergroten.  VHTO heeft aan deze activiteiten voor meisjes/vrouwen en ICT de projectnaam ‘DigiVita’ gegeven.