Per 1 december a.s. stopt de landelijke subsidie voor de regionale wetenschap- en technologienetwerken. Daarmee komt er een einde aan de werkzaamheden van Bètapunt Noord.

Sinds de oprichting in 2012 heeft Bètapunt Noord, als één van de acht landelijke regionetwerken voor W&T, bijgedragen aan de invoering van wetenschap en technologie op basisscholen in Noord-Nederland. Vanuit een adviserende rol werkten we samen met scholen en bedrijven in de drie noordelijke provincies aan scholing, uiteenlopende projecten, initiatieven en producten met als doel om de bètatalenten van leerlingen te stimuleren en wetenschap- en technologie een vast onderdeel van het lesprogramma te maken.

De laatste nieuwsbrief verschijnt op 18 november a.s. De website blijft nog minimaal een jaar bereikbaar maar zal vanaf december 2020 niet meer worden aangevuld met nieuwe content.