Ben of ken jij de PO-leerkracht die aan de slag wil voor de kerndoelen van de toekomst? Meld je aan voor het leergebied Mens en Natuur, waar ook wetenschap en technologie onder valt. Kijk op www.curriculum.nu voor meer informatie en/of zet deze link uit in jouw netwerk.

De afgelopen jaren hebben leraren en scholen al bouwstenen opgeleverd voor het te herziene curriculum. Nu ga je samen met andere leraren, lerarenopleiders/vakdidactici en curriculumexperts deze bouwstenen verder ontwikkelen tot kerndoelen. Voor alle negen leergebieden zoeken we lerarenopleiders, vakdidactici en leraren.
Dit is dé kans om mee te werken aan de kerndoelen van morgen. En zo leerlingen met goed onderwijs voor te bereiden op hun toekomst. Tegelijkertijd krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen: een verdieping van je vakexpertise.

Je kunt je aanmelden tot 29 oktober.
www.curriculum.nu