Ken je Energy Challenges? Deze organisatie maakt kinderen en jongeren bewust van energie en omgaan met energie. Normaal gesproken kunnen scholen meedoen aan een challenge die erop is gericht de energierekening van de school te verlagen. Dat gaat nu natuurlijk niet. Maar de mensen van Energy Challenges hebben iets anders bedacht. Iedere maandag publiceren ze een filmpje over energie met daarin verwerkt enkele opdrachten waar leerlingen thuis aan kunnen werken.

De eerste aflevering gaat over energie en voedsel. De razende reporter brengt een bezoek aan de moestuin van buurman Henk en ontdekt daar van alles over groente en kruiden.

Bekijk het filmpje en doe mee aan de opdrachten. Misschien win jij wel een toffe prijs! Als je mee wilt blijven doen aan de opdrachten van Energy Challenges dan kun je je abonneren op hun nieuwsbrief of YouTube kanaal. Dan zie vanzelf wanneer er weer een nieuw filmpje klaarstaat.