Scholen hebben nog altijd behoefte aan theoretische onderbouwing en praktische voorbeelden op het gebied van talentontwikkeling, onderzoekend leren en leren in de 21e eeuw. Kenniscentrum Wetenschap & Technologie Oost (KWTO) biedt daarom het boek Talenten Voeden, gratis, digitaal aan.

Het boek is online te lezen maar ook te downloaden als PDF, waarna het geprint kan worden. De PDF bevat verschillende hyperlinks die de lezer doorverwijzen naar praktische en wetenschappelijke artikelen en aansprekende praktijkvoorbeelden. In de bijlage van het boek zijn tien docentbladen opgenomen die een korte, praktische handleiding vormen bij de onderdelen van het raamwerk Talenten Voeden. De docentbladen zijn ook apart te downloaden.

Tot slot is er nog een uitgebreid interview te lezen met de Juliette Walma van der Molen, auteur van het boek Talenten Voeden. Tevens is er een printversie van dit interview beschikbaar.