Hoe maken we kinderen enthousiast voor techniek? Voor de toekomst van bedrijven, van kinderen én van Hoogeveen is dat van groot belang. Want er is een groot en groeiend tekort aan personeel terwijl er in de techniek, óók in de toekomst, juist aantrekkelijke banen zijn. Maar onbekend maakt vaak onbemind.

Daarom wordt er op vrijdag 15 maart een Ontdekhoek geopend in Bibliotheek Hoogeveen: een werkplek voor kinderen van 4-14 jaar om met allerlei proefjes zelf techniek te ontdekken. Een plek die vooral in samenwerking met bedrijven en onderwijs, samen met Vrienden voor Techniek Hoogeveen tot bloei kan komen.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn.
Aanmelden kan tot en met 12 maart via ontdekhoek@bibliotheekhoogeveen.nl.

Programma

14.30 uur Inloop
15.00 uur Officiële opening
Tot 16.00 uur Mogelijkheid om de Ontdekhoek te bekijken en te ervaren