Werk jij met een digitale lesmethode die zich aanpast aan het niveau van je leerlingen? Voorbeelden zijn Oefenweb, Snappet, Gynzy en Pluspunt Digitaal.

Vraag jij je daarbij af:

● hoe je zorgt voor effectieve begeleiding?
● hoe je overzicht houdt over de vorderingen van je leerlingen?
● of je rol als leerkracht verandert?

JE BENT NIET DE ENIGE!

Om deze en andere vragen over het gebruik van digitale lesmethoden te beantwoorden bouwen NHL Stenden Hogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, stichting Quadraten en Openbaar Onderwijs Groningen aan een netwerk. Daar willen zij graag meer leerkrachten van scholen uit de regio bij betrekken. Daarom vragen ze jou je expertise en ervaring te delen met je collega’s in on- en offline netwerkbijeenkomsten. Doel van het netwerk is ervaringen en ideeën uit te wisselen, zodat er vanuit jullie vragen onderzoek gedaan kan worden dat relevant is voor de praktijk.

Praat je mee? Meld je dan aan via deze link!