Ben jij leerkracht op een basisschool en wil je beginnen met W&T in de klas? Of heb je hier al ervaring mee maar wil je meer inspiratie en handvatten voor W&T-onderwijs? Geef je dan op voor de webinarserie ‘W&T in je klas’!

De serie bestaat uit drie webinars die je gewoon vanachter je computer kunt volgen. In elk webinar delen wetenschappers en/of ervaringsdeskundigen hun W&T-kennis en ervaringen en geven ze volop bruikbare tips voor de praktijk. Daarnaast kun je via de chat vragen aan ze stellen en praten met andere deelnemers. Na elke sessie heb je volop nieuwe informatie, tips en inspiratie om direct toe te passen in de klas!

Webinar 1: Wat vraagt W&T-onderwijs van mij als leerkracht?
Datum: 10 maart
Tijd: 16.00 uur – 17.00 uur
Lees meer over de inhoud van dit webinar

Webinar 2: Integreren van W&T in jouw onderwijs
Datum 24 maart
Tijd: 16.00 uur – 17.00 uur
Lees meer over de inhoud van dit webinar

Webinar 3: W&T integreren in de praktijk: W&T en taal
Datum 7 april
Tijd: 16.00 uur – 17.00 uur
Lees meer over de inhoud van dit webinar

Meer informatie over de webinarserie en aanmelden