Neem een kijkje in de toekomst tijdens Inno-future op 8 februari 2020 in het Fletcherhotel te Emmen. Op deze dag kunnen bezoekers vliegen met een drone, een VR-game spelen, met robots spelen, de nieuwste gadgets bekijken en nog veel meer.

Tijdens dit hippe techniek event krijgen bezoekers een idee van de mogelijkheden van techniek. Inno-future is voor leerlingen, ouders en bedrijven. Scholen laten zien welke opleidingen in de techniek er zijn en wat je ermee kunt. Bedrijven demonstreren hoe leuk en uitdagend een baan in de techniek is. Bezoekers kunnen allerlei technische snufjes zelf uitproberen en ontdekken hoe al die technologische toepassingen een rol spelen in het dagelijks leven. Inno-future is een festival dat mensen wil inspireren door hen alle mogelijkheden van techniek te laten zien en ervaren.

Inno-future.nl