Jet-Net & TechNet brengen in samenwerking met TechYourFuture een nieuwe webinarserie uit, speciaal voor schoolleiders en W&T-coördinatoren in het primair onderwijs. De serie ‘Organisatie van W&T-onderwijs’ zoomt in op de organisatorische kant van starten met en verankeren van wetenschap en technologie op de basisschool.

De serie bestaat uit drie afleveringen van een uur, te volgen vanaf iedere computer met internet en geluid. In iedere aflevering deelt een inhoudelijk expert de laatste inzichten uit onderzoek en belicht een ervaringsdeskundige schoolleider of W&T-coördinator de praktijk. Schoolleiders, adjunct-directeuren, teamleiders en W&T-coördinatoren die zich bezighouden met organisatie, visie en beleid van wetenschap- en techniekonderwijs op hun school krijgen kennis en inspiratie aangereikt en hebben ruime gelegenheid om onderling ideeën en ervaringen uit te wisselen.

Lees meer over de inhoud van de serie

Twee inspiratieverhalen over de aanpak van Wetenschap & Techniek op de basisschool

Aanvullend op de webinars zijn de praktijkervaringen van scholen die al een eind gevorderd zijn met het implementeren van wetenschap en techniek in het lesprogramma. Lees de twee inspiratieverhalen van Stichting Sirius en Stichting Surplus  over hoe zij het structureel aanbieden van W&T onderwijs hebben aangepakt en laat je enthousiasmeren!