Wegenbouw, waterbouw en groen; in deze sectoren zijn veel banen voor enthousiaste vakmensen. Voor mensen die het willen fiksen! Een mooie kans dus voor afgestudeerde mbo’ers en hbo’ers. FIKS is een samenwerkingsverband van bedrijfsleven, onderwijs en overheid. FIKS versterkt de match tussen onderwijs en praktijk én verbindt mensen en organisaties.
Op donderdag 20 juni a.s. organiseert Samen FIKS het Infra & Groen Event op het provinciehuis in Leeuwarden.

Tijdens het Infra & Groen event toont Samen FIKS een overzicht van alle projecten die tot stand zijn gekomen door de samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Daarnaast is er ruimte voor een inspirerend kijkje in de visie op duurzaamheid van de nieuwe generatie door Milan van der Meulen en nemen topsportster Reina Anema en coach Siep Hoekstra de bezoekers mee in een persoonlijk verhaal over doelen nastreven.

Programma

13.30 – 14.00 uur – Inloop

14.00 – 14.15 uur – Welkom door Douwe Snoek

14.15 – 15.15 uur – Milan van der Meulen, Climate Reality Leader

15.15 – 15.45 uur – Topsporter Reina Anema en Siep Hoekstra over hoe bereik je de top


15.45 – 16.00 uur – Pauze

16.00 –  16.45 uur – Pitches studenten en bedrijven

16.45 – 17.30 uur – Netwerkborrel

Meer informatie over het event en de sprekers