Op donderdag 23 mei a.s. organiseert TechniekTalent.nu, in Utrecht, het symposium “Als ik later groot ben… Beroepsoriëntatie op de basisschool” Waarom is het belangrijk dat jonge kinderen in aanraking komen met de wereld van werk? Hoe doe je dat op een manier die past bij de belevingswereld van het jonge kind? Hoe laten we meer kinderen in aanraking komen met technische beroepen?

TechniekTalent.nu en TechYourFuture onderzochten wat Nederlandse basisscholen aan beroepsoriëntatie doen en hoe ze dat aanpakken. Tijdens dit symposium worden de laatste inzichten gepresenteerd en ontdek je hoe jouw school, bedrijf of netwerk hierin een belangrijke rol speelt.
 
Voor wie?

Dit symposium is voor iedereen die meer wil weten over beroepsoriëntatie bij jonge kinderen. 

  • Wil jouw school(bestuur) meer aandacht besteden aan beroepsoriëntatie? 
  • Ontvangt jouw bedrijf regelmatig basisschoolleerlingen en wil je weten hoe je beter kunt aansluiten bij hun belevingswereld? 
  • Of zet jouw organisatie zich in om kinderen enthousiast te maken voor wetenschap & technologie en ben je benieuwd hoe je ze kunt inspireren over de wereld van werk?

Het symposium vindt plaats in Utrecht en duurt van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie over het programma en de sprekers

Meld je aan via deze link.