Op donderdag 11 april a.s. is het voor de zevende keer Girlsday, een initiatief van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek. VHTO wil meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT.

Tijdens Girlsday openen tal van bèta-, technische en ICT-bedrijven én technische of ICT-afdelingen van bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. De meiden kunnen deelnemen aan interessante activiteiten die speciaal voor hen op Girlsday worden georganiseerd én maken kennis met de bèta/technische werkzaamheden in de dagelijkse beroepspraktijk. Natuurlijk leren zij ook de vrouwelijke medewerkers die in de bedrijven werken kennen!

Scholen en bedrijven die willen deelnemen aan Girlsday kunnen zich aanmelden via de website van VHTO. Wacht niet te lang want de belangstelling is ieder jaar groot.