Of het nu gaat om leren lezen of om academische scholing: de basis van onderwijs is tijdloos en onveranderlijk. Onderwijs moet zich niet laten beïnvloeden door de waan van de dag. Maar sommige innovaties hebben een grote impact. Denk aan mobiel internet, sociale media en tablets, we houden ze niet buiten de deur. Jonge mensen omarmen deze als eersten. Over de spagaat tussen de waarde van het onveranderlijke en de impact van technologie op onderwijs gaat Like to Share.
Like to Share organiseert evenementen over de verschillende aspecten van technologie in het onderwijs.

Like2Share ON TOUR is een onderwijs & ICT-event, vormgegeven als een combinatie van een congres en een beurs. De TOUR bestaat uit vijf regiobijeenkomsten in één week, die verspreid door het land plaatsvinden. Er is dus altijd een bijeenkomst bij u in de buurt.

Op de bijeenkomsten ontmoet u de belangrijkste aanbieders op het gebied van ICT voor het onderwijs. Als deelnemer krijgt u een persoonlijk programma, op maat gesneden voor de specifieke uitdagingen van uw school. De onderwerpen van de presentaties en workshops die u kunt verwachten, zijn al bekend.

Elke dag is ingedeeld in blokken van 20 minuten. Na ieder blok is er 10 minuten pauze. Het is een prettige cadans, waarin u enkele persoonlijke afspraken heeft met voor u relevante aanbieders. Daarnaast volgt u workshops en presentaties, en bezoekt u de beursvloer. Vorig jaar bezochten meer dan 500 onderwijsprofessionals de bijeenkomsten.

De kosten voor deelname bedragen €75 excl. BTW per persoon. Deze kosten zijn inclusief koffie en thee gedurende de hele dag, een lunch en een persoonlijk programma met enkele afspraken met aanbieders waarin u expliciet interesse heeft getoond, of aanbieders die producten of diensten hebben waarin u interesse heeft getoond.