We doen heel veel dingen op internet; gamen, Facebooken, spullen kopen. Maar hoe werkt het eigenlijk precies? Op deze vraag geeft het festival digi bites op 20 oktober a.s. een antwoord. Kinderen en hun ouders zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en vooral ook om zelf aan de slag te gaan!

dbieb wijst je graag de weg in de wereld van jouw leven online. Speel met de nieuwste technologie; maak je eigen hologram, programmeer met micro:bit en raspberry pi, soldeer een printplaatje, ga aan de slag met 3d-printen en lasercutten en ontdek nog veel meer. Leuk voor iedereen die meer wil weten over de wereld online!

Digi bites vindt plaats op zaterdag 20 oktober van 11.00-16.00 uur in dbieb Leeuwarden.
De toegang is gratis

Digi bites is geschikt voor iedereen, van 6 tot 106!

Lees meer over het programma