Weekend van de Wetenschap is hèt landelijke evenement dat een groot publiek kennis laat maken met wetenschap en technologie. Op 6 & 7 oktober openen bedrijven, onderzoekinstituten, universiteiten en musea hun deuren voor jou. Dit is je kans om een kijkje achter de schermen te nemen en de wonderlijke wereld van de wetenschap te beleven.

Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst. Allerlei onderzoeksinstellingen, bedrijven, instituten en universiteiten heten je welkom om te laten zien hoe leuk, interessant, inspirerend en innovatief deze vakgebieden zijn en wat deze bijdragen aan onze maatschappij. De activiteiten worden bedacht en georganiseerd door vele wetenschappelijke en/of technologische organisaties en instellingen. In iedere provincie doen er bedrijven en organisaties mee.

Meer informatie over Weekend van de Wetenschap en het programma