Kijk je door een microscoop, dan gaat er een hele nieuwe wereld open. Spannend! Maar hoe gebruik je een microscoop? En wat kun je er mee in de les? Op deze vragen geeft Biologie Plus antwoord tijdens de training Microscopie voor de basisschool.

Op dinsdag 17 april 2018 vindt er een twee uur durende training plaats in Leeuwarden. De training richt zich op het leren gebruiken van een microscoop, maar ook op het uitwerken van enkele (leerling)opdrachten waarin microscopie een belangrijke rol speelt. Iedere deelnemer gaat na de training naar huis met twee gratis microscopen voor de school en een lessenserie voor groep 6 tot en met 8.

De kosten voor deelname aan deze training voor twee leerkrachten bedragen 250 euro per school (BTW vrijgesteld). De meerkosten voor een extra leerkracht bedragen 75 euro.

Meer informatie over deze training is te vinden op de website van Biologie Plus.
Wie mee wil doen kan zich via e-mail aanmelden. Vermeld de naam van de school, de namen van de deelnemers en de datum waarop je wilt meedoen.