Talentenkracht Groningen

Wat is talent en hoe kun je de talenten van de kinderen in jouw klas stimuleren? Welke vragen kun je stellen om kinderen nieuwsgierig en betrokken te maken? Talentenkracht Groningen biedt leerkrachten tools om kinderen op een talentstimulerende manier te benaderen.

Op de website van Talentenkracht Groningen vind je uitleg over de visie en hoe je de Talentenkrachtwerkwijze kunt toepassen in de klas.

Op de website van School aan Zet kun je via de e-learningmodule Talent creëert Talent zelf aan de slag met Talentenkracht. Uitleg krijg je via korte leesteksten en filmpjes. Oefenen doe je in je eigen klas met opdrachten uit de lesmodules.

Heb je behoefte aan gerichte begeleiding? Dan is er het e-learning platform. Met behulp van een online coach leer je een eigen antwoord te vinden op vragen m.b.t. de ontwikkeling van de talenten van je leerlingen. In een combinatie van theorielessen en praktijkcoaching vanuit TalentenKrachtonderzoek krijg je vaardigheden aangereikt die je eenvoudig kan toepassen in je lessen. De lessen neem je zelfstandig online door, de coaching vindt ook online plaats.
Bekijk de flyer TK E-learning of neem contact op met Lisette Schrage.