Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

januari 2018

Techniekpact on Tour landsdeel Noord

24 januari @ 09:00 - 13:00

Er gebeurt veel in de drie noordelijke provincies. Daarom wordt er op 24 januari 2018 samen met de drie noordelijke centrumgemeentes de bijeenkomst 'Techniekpact on Tour (TOT): projecten die werken in de techniek' georganiseerd, waarbij de focus ligt op de arbeidsmarkt. De steeds groter wordende dynamiek tussen vraag en aanbod zorgt voor een grote uitdaging. Het slim organiseren van matching en om- en bijscholing is hierin essentieel. Tijdens de TOT willen we samen met alle deelnemers kijken naar en leren…

Meer weten »
februari 2018

Edu-robotics event

21 februari @ 09:00 - 13:00

Evenement voor basisschoolleerlingen uit Friesland die in de afgelopen maanden een zelfbouwrobot ontvingen, in elkaar zetten en programmeerden. Per school kunnen er twee leerlingen en een begeleider deelnemen. Er is een markt waar high tech bedrijven de leerlingen laten kennismaken met allerlei vormen van robotica. André Kuipers presenteert het programma.

Meer weten »
maart 2018

Techniek Tastbaar Sneek

23 maart @ 14:00 - 21:00

Techniek Tastbaar is een 'belevingsevent' in de Techniek speciaal voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. In navolging van de twee eerdere edities van Techniek Tastbaar in Meppel en Steenwijk vindt er in schooljaar 2017/2018 ook een Techniek Tastbaar event plaats in Sneek.

Meer weten »

W&T-café Oudeschoot

28 maart @ 16:00 - 19:30

Een W&T-café brengt je in contact met collega's van andere scholen, in een informele setting en sfeer. Deel je kennis en ervaring met anderen. Leer van elkaar. Doe mee aan leuke workshops. Ontvang ideeën en praktische tips over W&T in de klas die je direct de volgende dag kunt gebruiken in de les. Tijd onder voorbehoud. Na 25 januari is de precieze tijd en de locatie bekend.

Meer weten »

Bètatechniekdag 2018

29 maart
€265,00

Op 29 maart vindt de Bètatechniekdag plaats in Harderwijk. De conferentie biedt een breed nascholingsaanbod voor de Bètadocent van het VO, met een focus op het tweedegraads vakgebied. Docenten kunnen er met elkaar reflecteren op hun vakgebied, alsmede nieuwe kennis opdoen. De dag wordt georganiseerd door de NVON, de Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in Natuurwetenschappen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen