Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

maart 2018

OA2SE Inspiratiebijeenkomst Groningen

19 maart @ 19:30 - 21:00
Hampshire Plaza Groningen

OA²SE staat voor: Omvattend, Ambitieus & Aantrekkelijk, Samenhangend onderwijs met Eigenaarschap voor zowel de leerkracht als de leerling. Het is een concept waarmee je het onderwijs in de hele school op een andere manier vorm kunt geven. Er wordt thematisch gewerkt aan onder andere 21e eeuwse vaardigheden, digitale geletterdheid, nieuwsgierigheid en creativiteit. Wereldoriëntatie, taal, onderzoekend & ontdekkend leren en spel komen bij elkaar. Deelname aan de inspiratiebijeenkomst is gratis.

Meer weten »

Techniek Tastbaar Sneek

23 maart @ 14:00 - 21:00

Techniek Tastbaar is een 'belevingsevent' in de Techniek speciaal voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. In navolging van de twee eerdere edities van Techniek Tastbaar in Meppel en Steenwijk vindt er in schooljaar 2017/2018 ook een Techniek Tastbaar event plaats in Sneek.

Meer weten »

W&T-café Oudeschoot

28 maart @ 16:00 - 19:30

Een W&T-café brengt je in contact met collega's van andere scholen, in een informele setting en sfeer. Deel je kennis en ervaring met anderen. Leer van elkaar. Doe mee aan leuke workshops. Ontvang ideeën en praktische tips over W&T in de klas die je direct de volgende dag kunt gebruiken in de les. Het W&T-café in Oudeschoot wordt geopend door wetenschapsjournalist Diederik Jekel. Hij komt vertellen over het belang van verwondering en nieuwsgierigheid en de waarde van denken 'out of…

Meer weten »

Bètatechniekdag 2018

29 maart
€265,00

Op 29 maart vindt de Bètatechniekdag plaats in Harderwijk. De conferentie biedt een breed nascholingsaanbod voor de Bètadocent van het VO, met een focus op het tweedegraads vakgebied. Docenten kunnen er met elkaar reflecteren op hun vakgebied, alsmede nieuwe kennis opdoen. De dag wordt georganiseerd door de NVON, de Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in Natuurwetenschappen.

Meer weten »

Techniek Toernooi regiofinale Noord

29 maart @ 09:00 - 17:00

Het Techniek Toernooi is een techniekwedstrijd voor leerlingen uit alle groepen van het basisonderwijs. In teams van maximaal vier werken de kinderen aan een technische opdracht. De wedstrijd begint op school of bij een buitenschoolse activiteit. Met behulp van lesmateriaal lopen de leerlingen stap voor stap door het onderzoek- en ontwerpproces. Het beste team van de klas mag vervolgens de strijd aan gaan tijdens een van de regiofinales. De winnaars uit de regio's mogen het tegen elkaar opnemen tijdens de…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen