De uitvoering van het Techniekpact loopt op stoom, dat was de conclusie op de eerste jaarconferentie van het Techniekpact op 19 mei 2014. Nu is de uitdaging om de initiatieven die op regionaal en lokaal niveau zijn gestart te verbinden. Om het Techniekpact op regionaal en lokaal niveau meer zichtbaar te maken.

In samenwerking met Platform Bèta Techniek organiseert het Techniekpact een reizend evenement: Techniekpact On Tour. Een reis langs de regio’s om te ontmoeten en te inspireren. Om successen vanuit de regio’s zichtbaar te maken, netwerken te verstevigen en partijen te activeren deel te nemen aan de regionale initiatieven.

Op 24 januari 2018 komt Techniekpact on Tour naar landsdeel Noord. Thema van deze bijeenkomst is ‘Arbeidsmarkt’.
De steeds groter wordende dynamiek tussen vraag en aanbod zorgt voor een grote uitdaging. Het slim organiseren van matching en om- en bijscholing is hierin essentieel.

Programma bekijken en aanmelden